Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Deșteptăciunea pentru to(n)ți: facultatea

Este chiar în spatele meu, nu-i așa?

Cu umor, despre micile neplăceri ale vieții. Este, fără îndoială, unul dintre cele mai jenante momente: să vorbești în termeni...

Continuare...


Powered by

Deșteptăciunea pentru to(n)ți: facultatea

Sorin Tudorde @
3 September 2014

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că, într-o lume a reclamelor agasante, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim! Webcultura.

România. Care este. Pentru că (o) merităm.

Următoarea parodie este valabilă pentru studenții din SUA. În România nici nu poate fi vorba de așa ceva. Spre deosebire de înapoiații de peste Ocean, în România, a existat tresărirea neuronală de a face posibil ca până și cei care nu au luat bacalaureatul să devină studenți. Cu acte în regulă.

România este țara în care o reclamă din anul 2014 – care promovează o inițiativă altfel lăudabilă – a fost atât de “deștept” gândită încât batjocorește public până și intenția de (a învăță și) a urma o facultate:

“Unii se duc și fac o facultate. Și apoi le e greu să-și găsească un serviciu”.

România. Care este. Pentru că (o) merităm.

tonti

(via AboveAverage)

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti.

Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

    Comentarii
  1. Cristian

    E drept ce spune articolul, doar că în viața reală întâmpinăm probleme din cauza celor care aveau nevoie de o meserie și nu de o scoală! Cu carte și înțleptului îi este greu să nu scoată vreo tâmpenie pe gură iar prostului...Trend-ul unei facultăți a făcut posibilă înființarea multor universități la care toți au mers, avem funcționari publici ce au făcut o facultate să poată rămâne acolo unde cel ce termină o facultate nu poate intra. Deci ne-o cam merităm...

  2. Emilia

    trist....

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.