Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Despre valori

În dimineața asta

Vino pe ţărm… Nisipul nu-i fierbinte sub tălpile-mi desculţe, doar tăcut. Mâinile-abia aşteaptă să te-alinte, să fie iederi, buzele-n sărut...

Continuare...


Powered by

Despre valori

WebCulturade @
2 April 2013

3 aprilie 2013, Studioul Horia Bernea, Muzeul Național al Țăranului Român.

Muzeul Național al Țăranului Român vă invită miercuri, 3 aprilie 2013, de la ora 14.00, la Studioul Horia Bernea, la conferința Despre valori, susținută de Daniel Funeriu, fostul ministru al Educației. Evenimentul va avea loc în cadrul programului Să știi mai multe, să fii mai bun.

Suntem într-o criză globală care are toate caracteristicile unei „crize de schimbare de sistem”. Cel mai ușor trec prin crizele de schimbare de sistem națiunile care sunt sigure pe valorile lor. Cu cât o națiune este mai sigură pe valorile sale fundamentale, cu atât ea are capacitatea să genereze sisteme noi și performante, fără ca această noutate să reprezinte o ruptură producătoare de haos. Vom pune în discuție modul în care diferite națiuni se raportează la valorile lor fundamentale și vom încerca, împreună, să clarificăm care sunt valorile românilor.

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.