Despre proiect

Dascăli minunați, vă multumim! este un proiect de suflet. Un proiect al recunoștinței față de oamenii care ne-au influențat viețile în bine și pe care, prea prinși în tumultul întâmplărilor de zi cu zi, tindem a-i pierde printre amintiri.

Este, așa cum lesne se poate observa, un proiect prin intermediul căruia te invităm – pe tine, da, chiar pe tine! – să îți aduci aminte de dascălul pe care îl respecți. Și spunem “dascăl” pentru că persoana aceasta specială poate fi învățător sau profesor, educator sau diriginte sau, pur și simplu, un om care – meditându-te sau incurajându-te – te-a ajutat să urmezi o cale în viață. Să treci peste un anumit hop. Să ajungi acolo unde ești acum.

Astfel de oameni speciali există, fără îndoială, între amintirile fiecăruia dintre noi.

Suntem siguri de asta. Și de aceea te invităm pe tine – da, chiar pe tine! – să mulțumești la rândul tău unui astfel de om.

Dascăli minunați, vă multumim! este un proiect realizat de către Echipa 2, în cadrul Internship 2.0. Este un proiect la care am muncit cu drag, având ca punct de plecare minunata idee a TBD. O idee care ne-a plăcut atât de mult încât am îndrăznit să dăm viață acestui proiect. Pentru că recunoștința față de un dascăl este, credem noi, o valoare universală.

Un comentariu

  1. […] de postul de pe webcultura care inteleg ca face parte dintr-unul din proiectele de la internshipul de anul asta (stagiul III), […]

Adaugă comentariu