Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Despre noi, oamenii

Teatrul de Sufragerie vă așteaptă “Acasă”

Sambata, 23 martie, de la ora 20:00, noi va asteptam cu mare drag ACASA, la spectacolul Ruxandrei Coman pe textul...

Continuare...


Powered by

Autor: Cristina Monica

Despre noi, oamenii

Cristina Monica26 September 2016

Oamenii se schimbă. Atât de brusc şi radical încât te trezeşti adesea că nu mai recunoşti nimic din cei pe care până mai ieri erai convins că îi ştii la fel de bine ca pe tine însuţi. Realizezi dintr-o dată că unele persoane ţi-au devenit cu totul străine, parcă într-o singură clipă. “Oare când s-a întâmplat?”, te găseşti întrebându-te iar şi iar.

Oamenii preferă mai degrabă să uite decât să-şi amintească. Şi cel mai adesea oamenii uită de sufletele altor oameni. Le aruncă cât colo imediat ce se plictisesc de ele ori consideră că nu le mai sunt de trebuinţă. Le abandonează fără regrete sau milă, uitând că acele suflete le-au fost cândva puse la dispoziţie ori date spre folosinţă şi îngrijire cu încredere. Oamenii uită că încrederea se răsplăteşte cu RESPECT.

Fie că te opreşti ca să arunci doar o privire în fugă, fie că decizi să rămâi o vreme sau pentru totdeauna ori tocmai ce ţi-ai făcut bagajele ca să pleci, nu uita să tratezi cu RESPECT sufletul prin care calci.
Dacă rămâi, RESPECTĂ, dacă pleci, ia-ţi la revedere cu RESPECT!

oamenii

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Important: autorii care au publicat deja cel puțin trei creații în paginile Cenaclului și doresc pagini de autor sunt rugați să ne contacteze prin intermediul acestui formular.

Despre autor

Cristina Monica

| Blog | Facebook | De același autor

Giurgiuveancă. Traducătoare. Îndrăgostită de limba spaniolă și de scris. Scriu, pentru că, dacă nu aş face-o, realitatea ar ajunge să mă apese mult prea tare.

  Comentarii
 1. Vă mulțumesc tare, tare mult. Nu mă așteptam ca textul să placă îndeajuns cât să fie publicat.
  Toate cele bune!
  Cristina

 2. Genoveva Ionescu

  Profund .

 3. Ma bucur tare mult ca v-a placut.
  Zi frumoasa.
  Cristina

Comentează

Parteneri