Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Despre frumusetea vietii, cu ochii larg inchisi

“Pe om poți să-l distrugi, dar nu poți să-l înfrângi”

Zece dintre gândurile lui Ernest Hemingway. Există un adevăr dureros: acela de a te pierde într-o iubire mistuitoare, uitând cât...

Continuare...


Powered by

Despre frumusetea vietii, cu ochii larg inchisi

Sorin Tudorde @
8 December 2012

Atunci când treceți prin vreo pasă proastă, citiți aceste rânduri. Și bucurați-vă de viață!

Tommy Edison este critic de film. Doar că, spre deosebire de toți ceilalți critici de film, Tommy este orb. Așa s-a născut. Nu a văzut vreodată cerul, oceanul, sau vreo producție cinematografică. Însă acest lucru nu îl împiedică să le audă. Și să se bucure de ele. Așa că Tommy își realizează cronicile de film dintr-o cu totul altfel de perspectivă, povestind doritorilor cum receptează o anumită producție o persoană lipsită de vedere. Iar cronicile sale sunt mereu pline de viață și de umor.

Și, iată-l pe Tommy Edison spunând ceea ce crede el că sunt culorile.

“Albastru? Gheața e albastră, cerul e albastru… Cum pot avea aceeași culoare gheața și cerul?”

Îi puteți urmări cronicile lui Tommy Edison atât pe blogul său – Blind Film Critic – cât și pe canalul său de youtube. Și nu uitați: bucurați-vă de viață!

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri