Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Despre dragoste si alte pacate

Gândire cu premeditare

Să ne mai și amuzăm. Actorul Nick Offerman rostind câteva “perle de înțelepciune”. WebCultura are nevoie de ajutorul dumneavoastră. Ne...

Continuare...


Powered by

Despre dragoste si alte pacate

Sorin Tudorde @
9 December 2011

Două scurtmetraje de suflet. Pentru suflet.

Mister Handsome este “povestea de dragoste dintre o tânără femeie și un misterios prieten din copilărie (și un motiv în plus pentru a nu te muta cu părinții)”. Cel puțin așa consideră a ne spune regizorul său, Jason Wishnow.

WebCultura are nevoie de ajutorul dumneavoastră. Ne puteți susține, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


“New York, anii  ’30 : Harry, un bărbier rasist își schimbă convingerile după ce un trompetist magic intră in frizeria lui.” Acesta este sinopsisul scurtmetrajului Swing of Change, o minunată animație creată, ca temă de absolvire, de un grup de studenți la ESMA.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri