Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Despre dragoste, cu tristețe

Test: opt ghicitori din opt filme celebre

Un altfel de test de cultură cinematografică. În cele ce urmează vă prezint opt cadre din opt filme foarte cunoscute....

Continuare...


Inregistrare

Colaboratori

Trimite-ne un articol prin intermediul formularului de aici. Daca ne place, il publicam. La cel de al doilea articol publicat vei primi o parola personala.

Ai uitat parola?

Noua parola iti va fi trimisa pe e-mail.

Aboneaza-te gratuit

Powered by

Autor: L. Noiu

Despre dragoste, cu tristețe

L. Noiu1 July 2016

Susține și tu Webcultura! Pentru că, împreună, putem supraviețui ignoranței și ignoranților.

Mulțumim. (Vezi aici cine a donat până acum.)

Nu iti doresti niciodata lucruri marete. Te multumesti cu cele marunte. Nu ceri mai mult decat ti se poate da. Astepti doar ce ti se cuvine. Faci sacrificii pentru ca vrei, nu pentru ca ti s-ar pretinde. Inaintea oglinzii, doar Tu te vezi asa cum esti. Uneori, in oglinda se reflecta imaginea pe care el ti-a conturat-o intr-o noapte, cand cerul devenise strain. Azi sunteti voi straini. Azi voi nu va mai vedeti in oglinzi si Tu ai uitat cine esti. Stii doar ca dragostea nu-i dragoste cand mergi cu teama ca vei aluneca intr-o zi. Stii doar ca dragostea nu-i dragoste, daca arde repede si se stinge la fel. Iubirile nu cunosc ce-i tristetea. Si nici sfarsitul.

Iubirile nu asteapta gesturi marete, se nasc din putin cate putin. Iubirile nu asteapta rasplata. Pentru ca te iubesc nu cunoaste conditii.

Iubirile nu cer imagini reflectate in oglinda. Asteapta sa te faca asa cum Esti.

despre-dragoste

Important: autorii care au publicat deja cel puțin trei creații în paginile Cenaclului și doresc pagini de autor sunt rugați să ne contacteze prin intermediul acestui formular.

Despre autor

L. Noiu

L. Noiu

Pentru a publica în cadrul Cenaclului WebCultura trimite-ne textul tău prin intermediul acestui formular. Și, nu în ultimul rând, te rugăm să citești și cele câteva rânduri scrise aici.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.