Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Despre dragoste, cu tristețe

Un răsărit pe un întins de ape…

Un răsărit pe un întins de ape… Cimitir de ape? Naufragiaţii se pierd pe valurile uneori, furtunoase. Eşti aşezat între...

Continuare...


Powered by

Autor: L. Noiu

Despre dragoste, cu tristețe

L. Noiu1 July 2016

Nu iti doresti niciodata lucruri marete. Te multumesti cu cele marunte. Nu ceri mai mult decat ti se poate da. Astepti doar ce ti se cuvine. Faci sacrificii pentru ca vrei, nu pentru ca ti s-ar pretinde. Inaintea oglinzii, doar Tu te vezi asa cum esti. Uneori, in oglinda se reflecta imaginea pe care el ti-a conturat-o intr-o noapte, cand cerul devenise strain. Azi sunteti voi straini. Azi voi nu va mai vedeti in oglinzi si Tu ai uitat cine esti. Stii doar ca dragostea nu-i dragoste cand mergi cu teama ca vei aluneca intr-o zi. Stii doar ca dragostea nu-i dragoste, daca arde repede si se stinge la fel. Iubirile nu cunosc ce-i tristetea. Si nici sfarsitul.

Iubirile nu asteapta gesturi marete, se nasc din putin cate putin. Iubirile nu asteapta rasplata. Pentru ca te iubesc nu cunoaste conditii.

Iubirile nu cer imagini reflectate in oglinda. Asteapta sa te faca asa cum Esti.

despre-dragoste

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Important: autorii care au publicat deja cel puțin trei creații în paginile Cenaclului și doresc pagini de autor sunt rugați să ne contacteze prin intermediul acestui formular.

Despre autor

L. Noiu

L. Noiu

Pentru a publica în cadrul Cenaclului WebCultura trimite-ne textul tău prin intermediul acestui formular. Și, nu în ultimul rând, te rugăm să citești și cele câteva rânduri scrise aici.

Comentează

Parteneri