Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Despre chei și alte nimicuri

Fotografii pentru suflet

Există fotografii care, deși înfățișează oameni necunoscuți și locuri îndepărtate, sunt mai aproape de suflet decât propria-ți realitate. Indonezianul Jeffry...

Continuare...


Powered by

Despre chei și alte nimicuri

Sorin Tudorde @
17 October 2011

O colecție de trei filme scurte despre un altfel de colecționari.

Făuritorul de chei. Jimmy DiResta este cunoscut multora pentru show-ul său de pe Discovery Channel, Dirty Money. Jimmy este însă și un designer și un artizan foarte priceput. Iar una dintre pasiunile sale este aceia de reconstrui chei. Iată câteva dintre cheile refăcute – și perfect funcționale! – care se află în colecția sa.

Colecționarul de artă. Ajuns la 77 de ani, Douglas povestește cum a ajuns să fie pasionat de arta erotică. Un scurt film despre autodefinire și definirea în cadrul societății.

Nu am nevoie de nimic – o odisee aproape fără de folos. Sau, altfel spus colecție de discuri vechi, o poveste și o melodie. Toate în același loc.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.