Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Desertul digital

Fight Club

Prima regula a Fight Club este: nu vorbești despre Fight Club. A doua regulă a Fight Club este: nu vorbești...

Continuare...


Powered by

Desertul digital

Sorin Tudorde @
3 August 2011

O instalație artistică alcătuită din 65.000 de CD-uri uzate.

Wastelandscape este o instalație artistică realizată de Elise Morin şi Clémence Eliard în Paris centquatre.

WebCultura are nevoie de ajutorul dumneavoastră. Ne puteți susține, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Pentru realizarea instalației, care poate fi vizitată până pe data de 10 septembrie, au folosite 65.000 CD-uri vechi, sortate și ansamblate manual, pe o suprafată de si mana-cusute împreună 500 metri pătrați.

Instalația – care amintește de impresionantul Leviatan al lui Kapoor, expus tot în Paris – este descrisă de creatorii ei ca o modalitate de releva aspectul unui banal și mic obiect din cotidian la o scară monumentală.

Wastelandscape este planificată să fie expusă în locaţii multiple, transformându-se de fiecare dată, pentru ca, în cele din urmă, să fie complet reciclată.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri