Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Desene in creion

Șapte dintre cele mai frumoase gări europene

Intr-un fel sau altul, cu toții ne trăim “viața pe un peron”. România – Gara Băile Herculane “Închipuiți-vă că într-o...

Continuare...


Powered by

Desene in creion

Sorin Tudorde @
15 July 2011

Probabil, unele dintre cele mai frumoase desene în creion pe care le-ați văzut în ultimul timp.

Îi place poezia. Și îi place proza scurtă. Și, mai ales, îi place să deseneze în creion. Se numește Ki Yoong, este din Marea Britanie și se auto-caracterizează în doar câteva cuvinte:

Folosesc creionul pentru a scrijeli, cu minuțiozitate, acumulări de lucruri. De la obscuritatea viselor, la încercările de a ne confrunta cu o realitate incertă. Sunt lucruri care, pentru mine, sunt într-o evoluție continuă. Și o continuă schimbare.

Iar adevărul este că nici nu ar fi fost nevoie de mai multe cuvinte. Creațiile lui Ki Yoong vorbesc de la sine.

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.