Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Desene în 3D

Încă avem niște comori. Ce facem cu ele?

364 de zile pe an ne facem că nu vedem. Și ne mințim că nu știm… 18 Aprilie. Ziua Internațională...

Continuare...


Powered by

Desene în 3D

Sorin Tudorde @
13 October 2011

Uimitoarele desene în 3D ale unui foarte tânăr artist chilian.

Își spune Fredo, este din Chile și are 20 de ani și este autorul acestor uimitoare desene în creion. Iar dacă vreți ceva chiar mai uimitor: majoritatea desenelor pe care vi le prezint au fost realizate pe când nu împlinise nici măcar 17 (!) ani.

Numele său real este Wladimir Inostroza și spune că îi place “să se joace cu realitatea”. Lucru sesizabi și prin faptul că, pentru a mări iluzia spațială, Fredo introduce în fotografiile lucrărilor sale și obiecte din lumea reală. În plus, după cum declară, muzica face parte din viața sa, iar inspirația și-o găsește ascultând trupe ca Tool, Sigur Rós și Explosions in the Sky.

Mai multe lucrări pe site-ul lui Fredo și pe DeviantArt.

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.