Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Declaratie de dragoste

Nu mai plange, baby!

După spectacole emoţionante precum Privighetoarea şi trandafirul (realizat dupa celebra poveste a lui Oscar Wilde) sau show-uri cu prea puţine...

Continuare...


Powered by

Declaratie de dragoste

Sorin Tudorde @
6 May 2011

“Fotografii înțeleg filmul, adesea, teribil de greșit.”

Trandafirul – o declarație de dragoste filmată de către fotograful sud-african Andrew Brauteseth.

“Fotografia şi filmul au o relaţie apropiată, dar tensionată. Ca doi fraţi certăreți. Sigur, oamenii cred că dacă ai de a face cu o obiectivul poți glisa cu ușurință între medii. Însă acest lucru nu este adevărat. Fotografii înțeleg filmul, adesea, teribil de greșit. O scenă de film poate fi intensificată prin regie și meticulos, dar adesea este lipsită de acel ceva care leagă o rolă de alta și audiența de ecran: povestea potrivită. (…)Când am început să lucrez la Trandafirul, mi-am propus să îl tratez ca pe un experiment. Și am sfârșit prin a-l place cu adevărat. Sper să vă placă și vouă. (Andrew Brauteseth)

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Dragoste

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.