Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Decizii de noapte

Cum îți construiești o hologramă

O construcție simplă, la îndemâna oricărui posesor de smartphone. Aveți nevoie doar de puțină hârtie (dacă se poate milimetrică), o...

Continuare...


Powered by

Decizii de noapte

Anca Horjde @
2 November 2016

Noaptea e timpul pentru discuții. Cu inima mea. Cu mintea mea. Fiecare îmi spune câte ceva. Fiecare vrea să îmi vorbească despre ceva. Fiecare cu adevărul ei, cu dorințele ei, cu neajunsurile. Și un singur eu. Adică eu. Care trebuie să le împac pe amândouă. Pentru că vor să înceapă un război.

WebCultura are nevoie de ajutorul dumneavoastră. Ne puteți susține, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Și nu e vorba că cineva trebuie să câștige. E vorba de decizii. Toata viața se învârte în jurul unor decizii. Bazate pe intuiție sau pe logică. În care cred. În care am crezut. Și rezultatul lor. Așa cum am sperat sau nu. Dar care au construit omul care sunt azi.

Ne e teamă de singurătate și totuși avem nevoie de ea. Avem nevoie de timp pentru noi. De timp pe care să îl petrecem cu noi. Să ne privim, să ne ascultăm, să dezbrăcăm povara zilei, să ne acceptam , nu doar să alergăm, să ne pierdem prin tumult, de frică, de luarea unor decizii.

Iar noaptea îți oferă acest moment. În jur, e liniște și nu mai poti fugi de tine. Acum poți lăsa ca lacrimile să treacă pragul pleoapelor sau să râzi cu poftă pentru o reacție a ta. Să-ți dezvelești rănile sau să-ți sărbătorești reușitele. Putem orice. Doar să ne permitem. Și să fim mai blânzi cu noi.

decizii

Despre autor

Anca Horj

| De același autor

Când gândurile se transformă în cuvinte se nasc emoții.

Comentează

Parteneri