Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Deasupra si dedesubt

Picaturi de ploaie

Ploaia, ca o sculptură. O sculptură ca picăturile de ploaie. O instalație artistică realizată de artista americană Stacee Kalmanovsky din...

Continuare...


Powered by

Deasupra si dedesubt

Sorin Tudorde @
20 December 2011

Un rău nu ar trebui niciodată comparat cu alt rău…

Filmul lui Stefan Werc este cutremurător. Above and Below are doar 200 de secunde, însă, după ce le veți vedea, veți avea tentația de a spune ceva de genul “noi ne plângem în timp ce alții…”. Vă rog, încercați să nu cădeți în capcana acestor gânduri: răul râmâne tot rău chiar și atunci când îl compari cu un rău și mai mare.

Iar dacă veți simți nevoia unui gând pozitiv, atunci căutați acest gând în lumină și nu în întuneric: viața merge mai departe – incluzând momentele sale de bucurie, chiar dacă trecătoare – indiferent de condiții.

Manila este unul dintre cele cele mai populate locuri de pe planetă. Există aici 2.000 de familii care trăiesc deasupra morților din cimitirul Navotas. Copiii sunt născuți în același loc în care cei morți sunt incinerați.” (Stefan Werc)

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.