Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

De la rusi vine vaca…

Iubesc România

Trei minute de frumusețe românească. O serie de imagini aeriene foarte frumoase filmate în Transilvania (în Maramureș, Cluj și Alba)...

Continuare...


Powered by

De la rusi vine vaca…

Sorin Tudorde @
16 February 2011

Fie că vi se pare amuzantă, fie că o găsiți creativă, un lucru este cert: este una dintre campaniile care nu pot trece neobservate.

Pe scurt: agenția ruseasca Kian a luat în serios provocarea de a comunica faptul că laptele de soia este la fel de sănătos ca laptele de vacă. Rezultatul?

“Agenția Kian ((Site oficial – Kian)) s-a ocupat de naming, dezvoltarea conceptului creativ și packaging. (…) Soy mamelle este un produs 100% vegetal. Conceptul dezvoltat pentru forma ambalajului este un uger, care comunică prima parte a mesajului: laptele de soia este identic cu laptele de vacă. (…)Ambalajul este dezvoltat în două variante: individual și pentru familie. În timp ce varianta individuală este confecționată din sticlă, varianta destinată familiei este confecționată din latex natural. Picioarele ambalajului sunt confecționate din valve speciale și un sistem de dozare care permite umplerea a mai multe pahare simultan.”

Ce să mai vorbim: rușii chiar știu să mulgă o idee…

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri