Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

De ce femeile sunt minunate

Semineuri

Șemineuri care aduc căldură în suflete. Și, firește, în case. Pentru aceia care, asemeni mie, și-au imaginat că șemineurile pot...

Continuare...


Powered by

De ce femeile sunt minunate

Sorin Tudorde @
23 July 2012

Adevărurile unei fetițe în vârstă de opt ani.

Un bilețel incluzând câteva mici greșeli gramaticale, scris de o fetiță în vârstă de opt ani care s-a străduit să-și exprime “mândria de a fi fată” și postat pe portalul Reddit chiar de către David, tatăl micuței.

WebCultura are nevoie de ajutorul dumneavoastră. Ne puteți susține, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


“A fi femeie este un mare dar din partea Universului. Iată câteva lucruri minunate despre ceea ce înseamnă să fii fată…

Avem vagine. Primim slujbe. Suntem creative. Avem lucruri care ne fac însărcinate. Avem lapte în sâni. Suntem deștepte. Avem putere.”

Un bilețel amuzant care, în scurt a devenit viral. “Am şi un fiu, dar el este încă prea mic să scrie astfel de lucruri. Oricum, ne asigurăm că şi el are o stimă de sine la fel de ridicată”, mai scrie David pe Reddit.com.

(via)

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

    Comentarii
  1. Alex

    Din cate inteleg, singura diferenta fata de barbati ar fi sistemul reproducator. Si da, foarte importanta stima asta de sine, te amagesti pana te lovesti de realitate. Adica daca ii spui unui copil ca e cel mai bun si poate sa faca orice, nu e o mare vrajeala?

Comentează

Parteneri