Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

De ce femeile nu mai vor copii?

Schimbari

Un poem vizual despre cele patru anotimpuri. Changes – un scurt film realizat de fotograful suedez Bart van der Gaag...

Continuare...


Powered by

De ce femeile nu mai vor copii?

Sorin Tudorde @
19 November 2013

Câte ceva despre femei si noile tipare sociale.

Din ce în ce mai multe femei declară că nu doresc să aibă copii. De ce se întâmplă acest lucru? Puteți citi aici cinci tipuri de motivații, de la cinci femei diferite (și, chiar dacă nu sunteți de acord, pe unele le veți înțelege).

Și, cum un “necaz” nu vine niciodată singur: potrivit unui studiu britanic, mai mult de 50% dintre cupluri nu mai au parte de sex în noapte nunții. Motivele:

– mirele era prea beat (in 24% dintre cazuri);
– mireasa era prea beată (13%);
– am avut o discuție aprinsă înainte ca petrecerea să se termine (9%);
– am petrecut toată noaptea cu musafirii (7%);
– niciunul dintre noi nu avea chef de sex (3%).

Și, în final: știți care este diferența de vârsta ideală dintre un bărbat și o femeie? Ei bine… 4 ani și 4 luni. Cel puțin așa a rezultat dintr-o cercetare britanică pe 2.000 de persoane. Vedeți, mereu e “cu zecimale”… 🙂

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.