Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

De câți medici e nevoie pentru a schimba un bec?

Armonii de primăvară -concert caritabil pentru comunitățile mici din sudul României

Petrece o seară în compania acordurilor de pian și a oamenilor pasionați de muzică bună! Pe 27 februarie 2012, de...

Continuare...


Powered by

De câți medici e nevoie pentru a schimba un bec?

Sorin Tudorde @
12 August 2013

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că, într-o lume a reclamelor agasante, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim! Webcultura.

Când banală vizită la ginecolog se transformă în cu totul și cu totul altceva…

Eroina din scurtul film pe care vi-l propun se duce la doctor pentru un control de rutină. Doar că un mic incident tehnic – și un medic prea amabil și cu prea multă poftă de a vorbi pentru a-și umple timpul – transformă lucrurile în cu totul și cu totul altceva.

Și, oricât de imposibil sau de bizar vi s-ar părea, astfel de lucruri chiar se întâmplă. Eu știu o poveste foarte asemănătoare de la un prieten care, pradă unei cumplite dureri de dinți ce l-a cuprins într-o sâmbătă ghinionistă, a dat fuga la spital, fără să știe că medicul va chema o clasă întreagă de foarte curioși studenți la stomatologie pentru a admira peisajul din gura lui.

Un film realizat de Marie Patane și prezentat în cadrul TropFest.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti.

Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.