Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

De 8 Martie

Atunci când voi crește mare

O poveste mică. Pentru oamenii mari. “Dumnezeule, tu chiar crești mare! Iar viața este un film de aventuri cu posibilități...

Continuare...


Powered by

De 8 Martie

Sorin Tudorde @
8 March 2012

Vă propun să zâmbim puțin. Încep, așadar, cu o știre de pe Mediafax: “De ce nu a funcţionat Facebook? Compania şi-a cerut scuze şi a explicat motivul pentru care utilizatorii din Europa nu au putut accesa site-ul”. Acesta este titlul știrii. Lung, dar, să recunoaștem, incitant. Cu degetul tremurând pe mouse, dau click pentru a sorbi informația. Citesc: “Azi (miercuri, n.r.) am întâmpinat probleme tehnice, din cauza cărora site-ul a devenit indisponibil pentru unii utilizatori din Europa. Situaţia a fost rezolvată şi toată lumea ar trebui să aibă acces la Facebook. Ne cerem scuze pentru inconvenient”, a anunţat compania.”. Și asta e toată știrea. Palpitant, nu-i așa? Oare cui să-i fi trecut prin cap că facebook nu a funcționat pentru că a avut probleme tehnice? Bun mai e un specialist la casa omului! ♣ În România liberă un alt titlu de senzație: “RL – 135 de ani – Cum a fost dat afară Corneliu Vadim Tudor de la România liberă”. Frate, bătrân mai e și Vadim asta! ♣ Tot de senzație este și titlul din Evenimentul zilei: “Monica Gabor: «Chinezul care mi-a dat flori era un vietnamez. Nu mi-am dorit divorțul». Cum nu îmi vine să-mi cred ochilor, citesc: “EVZ: Un chinez v-a adus flori la Tribunal. Care este legenda cu acest chinez? Monica Gabor: Chinezul despre care s-a vorbit că mi-a adus un buchet de flori era vietnamez, aşa mi s-a spus. Mi s-a sugerat că poate fi un complot pus la cale de cineva din presă.” Aha, complot! Acum totul e explicabil… ♣ Știre cutremurătoare în Gândul: Cutremur în România. Seismul s-a simţit şi în Bucureşti. Vă dați seama ce cutremur dacă s-a simțit până la București tocmai din România? ♣ Și tot în Gândul o știre amuzantă în sine (in felul ei): Statele Unite au adăugat Vaticanul pe lista ţărilor afectate de fenomenul spălărilor de bani. ♣ Iar în încheiere o lucrare graffiti de pe un zid din Berlin. Să aveți un 8 Martie frumos!

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri