Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Dăruiește o poezie!

Cetatea Brașov

O frumoasă filmare aeriană. O filmare realizată de Răzvan Baciu, omul cunoscut, între altele, și pentru că a pus pe...

Continuare...


Powered by

Autor: Cenaclul WebCultura

Dăruiește o poezie!

Cenaclul WebCultura1 February 2016

Pe 4 februarie 2016. În cadrul unei întâlniri speciale a Cenaclului WebCultura.

Se întâmplă, uneori, ca sufletul să îți rezoneze cu câteva rânduri pe care, într-un anume moment al vieții, s-a întâmplat să le citești. Sau să le scrii. Și apoi să le porți cu tine mereu, pentru a te întoarce la ele, ca într-un loc special, numai de tine știut. Un loc pe care, din când în când, îți dorești să îl arăți și altora. Pentru ca și ei să-și poată bucura, limpezi sau alina sufletele.

Dacă te regăsești în rândurile de mai sus, te așteptăm la o întâlnire specială a Cenaclului WebCultura. O întâlnire în cadrul căreia ne vom citi unii altora câteva dintre rândurile pe care noi le purtăm în suflete, fie că este vorba de poezie, fie că este vorba de proză, indiferent dacă sunt scrise de alții sau chiar de către cei ce le vor citi.

#daruiesteopoezie. Joi, 4 februarie, 2016, ora 19:00, la Absintherie Sixtina (strada Covaci, nr. 6, etaj. 1 – vezi harta).

Intrarea este liberă și îți poți rezerva un loc fie prin intermediul comentariilor, fie prin intermediul evenimentului creat pe Facebook. Te așteptăm!

daruiesteopoezie

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Important: autorii care au publicat deja cel puțin trei creații în paginile Cenaclului și doresc pagini de autor sunt rugați să ne contacteze prin intermediul acestui formular.

Despre autor

Cenaclul WebCultura

Cenaclul WebCultura

Pentru a publica în cadrul Cenaclului WebCultura trimite-ne textul tău prin intermediul acestui formular. Și, nu în ultimul rând, te rugăm să citești și cele câteva rânduri scrise aici.

Comentează

Parteneri