Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Dansul iubirii mele

“Acolo unde este iubire este viață”

Din nou despre lucrurile cu adevărat importante în viața unui om. Acestea au fost toate posesiunile lumești ale lui Mahatma Gandhi....

Continuare...


Powered by

Dansul iubirii mele

Sorin Tudorde @
29 April 2014

O emoționantă poveste de dragoste.

Întreaga noastră viață este un dans. Chiar dacă nu ne dăm seama de asta. Un dans conceput pentru doi. Chiar dacă, pentru perioade mai lungi sau mai scurte, dansăm prin viață solitari.

Priviți.

– Ți-ai dori să dansezi cu mine?
– Întotdeauna. Voi dansa cu tine pentru totdeauna.

Iar acum, rogu-vă, zăboviți pentru câteva secunde pentru a reciti această poezie a lui Labiș.

Și încă:

Cine e capabil să simtă știe că e capabil să se bucure de plăcere chiar și înainte de a-l atinge pe celălalt. Cuvintele, privirile, toate acestea ţin de secretul dansului… Cea mai mare plăcere nu e sexul, este pasiunea cu care este practicat. Când această pasiune este intensă, sexul intervine ca să desăvârșească dansul, dar el nu este niciodată punctul principal.” (Paulo Coelho, Unsprezece minute)

Dance With Me – un film de Cristina Molino.

dans-dragoste

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri