Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Dansez pentru tine. Varianta mexicana

Filmele lui Disney ca iluzii optice

Câteva dintre creațiile grafice ale unui designer englez. După ce v-am prezentat o serie de eroi din cărți transformați în...

Continuare...


Powered by

Dansez pentru tine. Varianta mexicana

Sorin Tudorde @
12 April 2011

Sunt, fără îndoială, cizmele cu cele mai ascuțit vârfuri din lume. Și, în același timp, sunt cizmele cu cele mai lungi vârfuri din lume. Iar dacă adaugăm și faptul că aceste cizme sunt pentru dans, imaginea începe să prindă contur.

În ultimul an, botas vaqueras exóticas a devenit un fenomen, depășind granitețe Mexicului și răspândidu-se prin sălile de dans și cluburile de rodeo din Texas, Tennessee, Oklahoma și orice altă zona a SUA cu o comunitate mexicană puternică.

Pentru a-i afla originile, regizorul Bernardo Loyola a călătorit până în prăfuitul orășel Matehuala, unde promoterii acestui dans organizează concursuri pe un gen de muzică numit Tribal Guarachero.

Priviți documentarul următor: 10 minute de poveste despre pasiune și dans.

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.