Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Danny MacAskill, magicianul bicicletelor

43,8 milioane

Priviți pictura din imagine. Se numește Onement IV, este creația pictorului expresionist Barnett Newman și a fost vândută în data de 14...

Continuare...


Powered by

Danny MacAskill, magicianul bicicletelor

Sorin Tudorde @
31 May 2011

Filmul celei mai recente inspravi urbane de Danny MacAskill, omul care și-a câștigat celebritatea transformând orașele în locuri de joacă pentru biciclete.

Are 25 de ani și întreaga lume la picioare. Se numește Danny MacAskill, iar fanii din întreaga lume l-au botezat Danny MegaAskill. Pentru că Danny asta face: cutreieră orașele pe bicicletă, iar marile companii încearcă să-i intre în grații și să-i sponsorizeze călătoriile.

Cum de sunt posibile toate aceste lucruri? În loc de răspuns, vă invit să priviți ce devine orașul Cape Town sub roțile bicicletei sale, în cadrul celei mai recente demonstrații urbane oferite de MegaAskill.

Si, dacă v-a plăcut ceea ce ați văzut, iată și filmarea din 2009 care l-a făcut celebru (si care, in acest moment, are peste 25 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri