Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Daca nu esti pe facebook risti sa nu fii angajat

12 rebeli ai timpurilor moderne

Ei sunt nonconformiștii. Curajoșii. Temerarii. Ei sunt cei care trec barierele pe care noi nu ne-am gândit vreodată să le...

Continuare...


Powered by

Daca nu esti pe facebook risti sa nu fii angajat

Sorin Tudorde @
8 August 2012

Angajatorii încep să aibă rețineri față de tinerii care nu folosesc Facebook.

Momentan, doar unii dintre unii dintre ei. Potrivit Daily Mail, unii psihiatri și angajatori au început să catalogheze drept “suspecți” tinerii care nu au cont pe facebook.

Astfel, în vreme ce psihiatri consideră că facebook este un indicator al unei vieți sociale sănătoase, angajatorii au tendința să presupună că persoanele care nu sunt pe facebook au fost nevoite să-și șteargă conturile din cauza conținutului “provocator” pe care îl postaseră.

Iar bizareria pe care facebook începe să o inducă în viețile noastre nu se oprește aici: tendința este de a echivala activitatea pe facebook cu starea de normalitate, iar refuzul de a fi prezent pe rețelele sociale este privit ca o problemă de adaptare socială.

(foto)

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri