Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

“Cuvântul e aripa liniștii!”

Seară dedicată romanului “Tara zapezilor”

Joi, 4 februarie, ora 19.00 vă aşteptăm la Librăria Humanitas de la Cişmigiu (Bld. Regina Elisabeta nr.38) alături de Dana...

Continuare...


Powered by

“Cuvântul e aripa liniștii!”

Sorin Tudorde @
12 July 2015

Pablo Neruda: șapte gânduri.

Un copil care nu se joacă, nu este un copil, dar omul care nu se joacă, a pierdut pentru totdeauna copilul care trăia în interiorul său și de care îi va fi groaznic de dor.

WebCultura are nevoie de ajutorul dumneavoastră. Ne puteți susține, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Toţi avem un basm în noi, pe care nu ni-l putem citi singuri. Avem nevoie de cineva care, cu mirare şi încântare, să ni-l citească şi să ni-l povestească

Este atât de scurtă dragostea şi este atât de lungă uitarea.

Te iubesc fără să știu cum, sau de când, sau de unde. Te iubesc pur și simplu, fără complexități sau mândrie. Te iubesc pentru că nu știu altă cale. Visele nu se risipesc, dar nici nu zboară, dacă nu le dai aripi.

Vor putea tăia toate florile, însă nu vor putea opri primăvara.

E nevoie de foarte mult timp pentru a fi tânăr.

Cuvântul e aripa liniștii!

Pablo Neruda
(12 iulie 1904 – 23 septembrie 1973)

aripi-liniste

(sursa foto)

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri