Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Cursuri de dans contemporan

Cenaclul WebCultura: următoarea întâlnire

Următoarea întâlnire a Cenaclului WebCultura va avea loc joi, 18 februarie. Tot de la ora 19:00. Și, evident, tot în...

Continuare...


Powered by

Cursuri de dans contemporan

WebCulturade @
5 November 2013

Centrul Național al Dansului București (CNDB) inițiază, începând cu luna noiembrie, un curs de dans contemporan pentru neprofesioniști condus de coregrafa Andreea Belu.

Cursul CONTROL. ALTERNATE. DELETE. propune 2 ore de mişcare – tehnici posturale, contact improvisation, somatic work- în care ne reamintim de corpul nostru, îl conştientizăm, îl controlăm, prin mişcări pe care le învăţăm împreună. Apoi îl lăsăm să ne surprindă în improvizaţie. Alterăm între aceste două modalităţi de lucru, în variaţii de ritm ale mişcării cu aterizări amortizate , solo, în duet, pe podea, în aer, între podea şi perete. Preluăm şi personalizăm mişcări şi gesturi ale celorlalţi, îmbogăţindu-le cu propria intenţie. Dăm delete lucrurilor pe care credem că le ştim deja, ştergem toate obişnuințele şi obiceiurile corporale, ne reamintim să ne mişcăm altfel şi regăsim un alt corp.

Andreea Belu a absolvit Facultatea de Jurnalism și Ştiințele Comunicării (FJSC- Universitatea București), Facultatea de Teatru, secția Coregrafie (U.N.A.T.C. “I. L. Caragiale, București) și programul de master în coregrafie, în cadrul aceleiaşi instituţii. Predă cursuri de dans contemporan, Contact Improvisation, Pilates, Yoga de peste 7 ani. De –a lungul timpului, a colaborat ca interpret, coregraf, profesor, cursant cu Centrul Național al Dansului, Asociația 4`Culture, Fabrica de Pensule, The Workshop Foundation (Ungaria), North Karelia College (Finlanda). Mișcarea, dansul și teatrul sunt, pentru ea, o cale directă și sinceră de a ajunge la oameni.

Cursurile au loc în zilele de marți – 12, 19, 26 noiembrie, 3, 10, 17 decembrie. Orele de desfășurare: 19.30 – 21.30. Prețul cursului (6 întâlniri) este de 290 lei. Spațiul: Sala Stere Popescu, CNDB (B-dul Marasesti 80 -82).

Înscrierile se fac la adresa andreea.novac@cndb.ro până la data de 8 noiembrie. Plata se face chiar înainte de începerea cursurilor. Tot atunci se achita integral și taxa de participare. Vă rugăm să atașați mailului de înscriere o copie după CI sau să aduceți copia după CI cu dumneavoastra atunci când achitați taxa. Este necesară pentru eliberarea facturii fiscale.

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.