Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Cum se vinde dragostea

Scurt tratat de aroganță

Am tendința să fiu arogant. Ce-i drept, atitudinea mea este (sper) fundamentată. Nu sunt genial, însă am tendința să mă...

Continuare...


Powered by

Cum se vinde dragostea

Sorin Tudorde @
31 May 2014

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că, într-o lume a reclamelor agasante, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim! Webcultura.

Două gânduri.

Iubirea are aceeași conotație în toate limbile – indiferent de verb, de loc, de neam, de spațiu… Când doi oameni se iubesc, se iubesc și atât. Este importantă arderea sentimentului, nu timpul sau spațiul în care se întâmplă.”

***

Poezia de astăzi, însă, este dură și agresivă și nu sunt de acord cu tipul acesta de vers. Probabil că se vinde, așa cum se vând multe produse agresive și vulgare – așa sunt timpurile și așa este economia de piață -, dar nu mă obligă nimeni să cânt o astfel de poezie.”

Nicu Alifantis

Nicu-Alifantis

(sursa foto)

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti.

Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.