Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Cum se vedea lumea de pe cea mai înaltă clădire de pe planetă

Majestatea Sa, Regele Mihai I a încetat din viaţă

Majestatea Sa, Regele Mihai I a încetat din viaţă astăzi, 5 decembrie 2017. Începând de mâine, 6 decembrie, cărți de...

Continuare...


Powered by

Cum se vedea lumea de pe cea mai înaltă clădire de pe planetă

Sorin Tudorde @
9 February 2013

Două călătorii virtuale la mare înălțime.

Măsurând 828 metri înălțime Burj Khalifa (Dubai) este cea mai înaltă clădire construită vreodată de om. Și, în același timp, cu cele 160 de etaje ale sale, este și construcția cu cele mai multe etaje. Cum se vede lumea de la 828 metri deasupra mării? Fotograful Gerald Donovan a realizat o panoramă compusă din peste 70 de imagini de înaltă rezoluție pentru a compune o panoramă unică. Așa că, vă invit la o doză de adrenalină virtuală și vă invit să vizualizați panorama Dubaiului văzută de pe Burj Khalifa.

Cum se vede lumea de pe cea mai înaltă clădire din Europa

Finalizată pe 30 martie 2012 și măsurând 330 metri înălțime, The Shard, din Londra, este cea mai înaltă clădire din Europa (pentru comparație: este de aproape 2,5 ori mai înaltă decât cea mai înaltă clădire din România). Acestea fiind spuse, vă invit să urcați la etajul 68 și să vedeți Londra din The Shard.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri