Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Cum să trăiești mai sănătos

23

Am inventat luna de august Pentru tine dragul meu Pentru atunci cand orb vei ajunge la capatul drumului si vei...

Continuare...


Powered by

Cum să trăiești mai sănătos

WebCulturade @
30 September 2014

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că, într-o lume a reclamelor agasante, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim! Webcultura.

Premieră în România: un parteneriat între Harvard Medical School și Rețeaua privată de sănătate Regina Maria cu scopul de a oferi celor interesați o resursă valoroasă și credibila de informații medicale.

“Unul dintre principalele noastre obiective este să oferim publicului interesat cele mai bune și de încredere informații medicale existente. Astfel, adăugarea conținutului oferit de Harvard Health Publications, una dintre cele mai reputate surse din domeniul sănătății la nivel internațional, celui existent deja pe site-ul Regina Maria, reprezintă un pas firesc pentru noi, un pas care nu face decât să adauge un plus de valoare experienței oferite pacienților noștri.” (Fady Chreih, director executiv al Rețelei private de sănătate Regina Maria)

Acestea fiind spuse, în cazul în care sunteți interesați de sănătate, vă invit să accesați (și) această secțiune de pe site-ul Regina Maria. Și, pentru a vă deschide apetitul, iată “piramida alimentelor sănătoase” (imagine din cadrul articolului Cum să mânânci sânătos).

alimente-sanatoase

Despre autor

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.