Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Cum să-ți inunzi vecinii

Încă o dovadă de dragoste

Emoționant. Scrisoarea de adio pe care Laurie Anderson a adresat-o celor care l-au cunoscut pe marele Lou Reed, prin intermediul East Hampton...

Continuare...


Powered by

Cum să-ți inunzi vecinii

Sorin Tudorde @
12 May 2014

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că, într-o lume a reclamelor agasante, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim! Webcultura.

Trei linkuri care ne-au plăcut.

1. Pentru a ajuta la conștientizarea efectelor schimbărilor climaterice și a promova Ziua Mediului, CarbonStory a creat o hartă interactivă care, cu ajutorul Google Maps ne prezintă o lume sub ape. Practic, după ce accesați site-ul World Under Water și apăsați butonul start, puteți tasta în casuța de căutare orice adresă doriți (a locuinței, a locului de muncă, a unui prieten etc) și veți vedea o imagine sub ape a acelui loc. Iată, de pildă, cum arată Piața Victoriei din București.

Inundatii-Romania

2. Dacă tot a mai trecut o ediție de Eurovision și la televizor nu ne-am distrat, măcar să ne distrăm din fața computerului: creați-vă propria melodie pentru Eurovision. 🙂

3. Iar pentru cei care nu vor nici măcar în glumă să audă de Eurovision, avem o altă propunere: creați-vă propriul videoclip. Alături de o pisică. Și, da, îl veți putea trimite apoi prietenilor de pe rețelele sociale, să se distreze și ei.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti.

Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.