Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Cum să te comporți firesc în viață

Copii, creativitate si fotografii

Americanul Jason Lee este un fotograf de nunți. Însă celebritatea și-o datorează modului creativ în care își fotografiază copiii. Totul...

Continuare...


Powered by

Cum să te comporți firesc în viață

Sorin Tudorde @
1 November 2013

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că, într-o lume a reclamelor agasante, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim! Webcultura.

Cum ar trebui să se comporte o oficialitate

Pe 26 octombrie 2013, Pelerinajului Familiilor s-a desfășurat, ca de obicei, in Piața Sfântul Petru din Vatican. Un băiețel ajunge printr-o întâmplare în preajma Papei Francisc și nu mai vrea să coboare de pe scenă. Firesc, oficialitățile încearcă să îl dea jos. Firesc, băiețelul refuză. Iar Papa Francisc se comportă așa cum ar trebui să se comporte orice oficialitate: firesc.

Cum ar trebui să se comporte un “om obișnuit” atunci când alt om este la necaz

Darnell Barton, un simplu șofer de autobuz aflat în orele de program, observă pe marginea drumului o femeie care părea să vrea să se arunce de pe un pod. Firesc, oprește autobuzul. Firesc, coboară. Și, cu aerul cel mai firesc îi oferă ajutorul. Imaginile sunt preluate de camera de filmat a autobuzului.

Două momente de viață firești. Care ar trebui să ne readucă aminte ce este, de fapt, firescul.

 

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti.

Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

    Comentarii
  1. gheorghita

    vreau sa imi publicati adresa, vrea sa stie o lume intreaga , ca, apreciez si ca mi-au dat lacrimile atit la gestul papei, cit si la cel al soferului.... daca am face doar atit in viata noastra scurta, am fi siguri mai buni, si cu siguranta am putea schimba multe pe acest pamint.... AVEM DOAR ''O VIATA''!!!!!

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.