Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Cum sa te bucuri de viață

Vara asta

Ma strange caldura, Fire de par crocante in vant Buze uscate, insetate Vor inmuiate in apa…rece. Ochii ma zgarie Nu...

Continuare...


Powered by

Cum sa te bucuri de viață

Sorin Tudorde @
14 December 2013

Susține și tu Webcultura. Mulțumim!

Vezi aici cine sunt cei cărora le mulțumim până acum.

Câteva gânduri pline de înțelepciune.

“Majoritatea zdrobitoare a oamenilor nu au parte de marile recompense – premiul Nobel, premiul Oscar, medalia olimpică de aur și așa mai departe -, dar micile plăceri ale vieții sunt la îndemâna tuturor. O bătaie prietenească pe umăr, un sărut pe obraz, prinderea unui crap de două kilograme, o lună plină, un loc liber ca să-ți parchezi mașina, un foc care arde în vatră, o masă bună, un apus de soare magnific…

Nu vă încăpățânați sa cuceriți marile premii. Mulțumiți-vă cu bucuriile mărunte. Ele exista pentru fiecare dintre noi. Din plin.”

Radu Beligan (în volumul “Între acte”)

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

  Comentarii
 1. Decu Valentina

  Am citit cu mare drag "Intre acte", am subliniat pasaje intregi, le-am recitit si citit fiului meu. Sa ne traiesti domnule Radu Beligan !

 2. grigore veronica

  Sarbatori fericite!

 3. Carmen Saraga

  Perfect adevărat .....ader ....cu excepția acelui biet crap de doua kg care ar fi fost mult mai fericit sa nu îl întâlnească în viata pe domnul Beligan .....Un actor minunat de altfel .....și a cărui carte regret ca nu o pot citi aici peste ...."garla" asta mare unde cărți din România nu se găsesc.

Comentează

Atitudini

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.