Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Cum să stai bine

Eu şi el

Se făcea că eram două seminţe una lângă alta doi lujeri de liană înlănţuiţi apoi am devenit păsări de noapte...

Continuare...


Powered by

Cum să stai bine

Sorin Tudorde @
20 August 2013

Câteva sfaturi utile privind modul în care ar trebui să stai la birou.

Știați că, potrivit studiilor medicale, persoanele care stau pe scaun cea mai mare parte a zilei sunt cu 54% mai predispuse să moară din pricina unui atac de cord? Dar că o singură oră de sport în fiecare zi poate compensa daunele aduse organismului de 11 ore de stat pe scaun? Și știați că balansatul pe scaun e sănătos? Dar că în mod normal ar trebui să ne ridicăm de pe scaun la fiecare jumătate de oră? Ei bine, iată câteva sfaturi utile.

O animație realizată de Flikli.

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.