Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Cum sa scrii un e-mail

“Inima e câteodată un cimitir cu gropi multe”

Despre fericire și pierderea sa. Toate fericirile se sprijină pe iluzii. Adevărul nu face altceva decât să sfâșie vălul cu...

Continuare...


Powered by

Cum sa scrii un e-mail

Sorin Tudorde @
11 September 2013

Câteva sfaturi utile în epoca rețelelor sociale.

E-mail??? Bun: o precizare pentru aceia care sunt ceva mai tineri – cândva, înainte ca oamenii să deprindă scrisul cu un singur deget pentru a trimite SMS-uri* și să realizeze că orice conversație amabilă începe cu “sal u c fc?” – se folosea ceva numit e-mail. Zău, nu e o glumă: până și Mark Zuckerberg a folosit așa ceva (ptiu, deșteptule, exact: ăla cu Facebook-ul!). Acum, nu vă voi oripila spunându-vă și că, mai înainte de aceasta, oamenii scriau scrisori de mână! Ci vă voi invita să vedeți un scurt film. Pentru că – pisica 13, nu alta! – ar putea fi vreodată folositor.

* Și atunci cum trimiteau SMS-uri? Ei bine, nu trimiteau… Și atunci la ce-și foloseau telefoanele mobile? Știu, sună groaznic: la vorbit!

O animație realizată de Domics.

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.