Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Cum să înțelegi femeile

“Prostul nu poate iubi”

20 de secunde de înțelepciune. “Esențial în viață este iubirea. Iar iubirea este un act al inteligenței. Numai al inteligenței....

Continuare...


Powered by

Cum să înțelegi femeile

Sorin Tudorde @
7 March 2014

Un scurt ghid practic scris de “cel mai bine vândut autor din lume”.

Este un gând care macină mințile bărbaților încă de la prima comandă de blană de bizon (dacă nu cumva încă de la fructul oprit). Iar acum, iată, mulțumit lui Cem, un băiețel în vârstă de doar 12 ani care s-a autoproclamat “cel mai bine vândut autor din lume”, bărbații din lumea întreagă pot, în sfârșit, viețui liniștiți.

manual-femei-1

manual-femei-2

manual-femei-3

Un manual făcut public de profesoara lui Cem, cea căreia i-a fost înmânat manualul.

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


(via)

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.