Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Cum sa fii cel mai bun

Profit si profitori

Despre o campanie de advertising nereușită. De obicei, pe WebCultura puteți citi despre lucrurile frumoase din viață. Pentru că, paradoxal,...

Continuare...


Powered by

Cum sa fii cel mai bun

Sorin Tudorde @
8 April 2012

Trei actori cunoscuți și șase minute de comedie.

O comedie în care îi veți recunoaște pe Val Kilmer, Jack Black și Kyle Gass și care ironizează vedetismul și unele dintre clișeele Hollywoodului. Și care conține ceva mai mult decât “un strop de adevăr”.

Care este “stropul de adevăr”? Ei bine, în 2006, trupa de rock Tenacious D, trupă formată din Jack Black și Kyle Gass, a lansat cel de al doilea album: The Pick of Destiny. Un album care nu s-a bucurat de succes. Așa se face că filmul pe care tocmai l-ati văzut este și o modalitate de a promova noul album al trupei. Pentru că atunci când o trupă este formată din actori, filmul este cel mai la îndemână mijloc de promovare. 🙂

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.