Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Cum sa creezi o carte cu bomboane

Studenții expun la concertul violoncelistului Adrian Naidin de la Cluj

Formă și Culoare, jazz și rock, apă și foc, versuri șoptite de un violoncel rebel și percuții în rafale într-un...

Continuare...


Powered by

Cum sa creezi o carte cu bomboane

Sorin Tudorde @
15 February 2012

Împreună putem supraviețui ignoranței. Susține și tu Webcultura.

Ne puteți citi astăzi și mulțumită lor.

Supriza perfectă: un cadou dulce, într-o carte.

“Viaţa este ca o cutie cu bomboane de ciocolată: nu ştii niciodată cu ce te vei alege.” Foarte cunoscută, replica aparține lui Forrest Gump. Ei bine, pornind de la această replică, Brittany Morin a realizat un “scurt ghid” pentru realizarea unei “cărți cu bomboane”. O idee care ar putea fi gustul tuturor celor aflați în căutarea unui cadou deosebit. Și, firește, pe gustul tuturor celor care vor primi acest cadou. 🙂

Primul pas este alegerea unei cărți. Iar în opinia mea este și pasul cel mai dificil. Pentru că trebuie să alegi o carte pe care să te înduri să o tai, dar, în același timp, o carte suficient de interesantă pentru a putea fi dăruită cadou. Prin urmare vă sfătuiesc alegeți două cărți identice: una pentru bomboane și cealaltă pentru citit.

Pasul doi. Creați un șablon care să se potrivească bomboanelor alese și apoi folosiți-l pentru a desena pe prima pagină (cu ajutorul unui creion) contururile pe care urmează să tăiați hârtia.

Pasul trei. Începeți să tăiați hârtia cu ajutorul unui cutter, ajutându-vă de o riglă pentru a face tăieturi precise. Pentru a câștiga timp, tăiați doar primele trei sau patru pagini după contururile trasate cu șablonul.

Pagini: 1 2

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

    Comentarii
  1. D

    Poate ca nu e o idee atat de buna sa distrugi o carte pentru un moft.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.