Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Cum ne redecoram apartamentul

Grecii cauta voluntari care sa le promoveze tara pe twitter

O excelentă inițiativă a guvernului elen. Criza economică care a lovit Grecia și frământările politice care i-au urmat au fost...

Continuare...


Powered by

Cum ne redecoram apartamentul

Sorin Tudorde @
27 January 2012

Câteva idei ale unor designeri olandezi.

Living Room este un experiment vizual al echipei de designeri olandezi formată din Mo Assem și Ruben van Esterik. O modalitate instantanee, după cum veți vedea, pentru redecorarea sufrageriei.

Reuniți în grupul creativ Mr. Beam, cei doi au utilizat pentru acest experiment două videoproiectoare, pe care le-au folosit pentru a genera imagini diferite pe mobilierul și pereții unei sufragerii albe. Din păcate în viața reală nu este la fel de u;or să redecorăm, însă câteva dintre ideile celor doi s-ar putea să ne folosească.

Și, în final, o altă realizare a Mr: Beam: cu prilejul celei de-a zecea aniversări a Muzeului Fotografiei din Amsterdam, Mo Assem și Ruben van Esterik au realizat o proiecție intitulată “Care este viitorul fotografiei?”. Priviți.

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri