Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Cum iti gasesti un job prin social media

Valerian și orașul celor o mie de planete

Premiera: 21 iulie 2017. În 3D și 4 Dx. Distribuit de Ro Image 2000 și Prorom Distribution. Valerian și orașul...

Continuare...


Powered by

Cum iti gasesti un job prin social media

Sorin Tudorde @
4 July 2011

O modalitate extrem de creativă de a folosi twitter pentru găsirea unui job în advertising.

Se vorbeste mult despre cum poate fi folosită social media pentru găsirea unui job. Și, de cele mai multe ori, tot ce se spune pe acestă temă sunjt o serie de sfaturi (aproape inutile).

Iată în cele ce urmează modul în care studenții olandezi are Bas van de Poel și Daan van Dam au folosit twitter-ul pentru a-și gasi o slujbă în advertising. Și, veți vedea: creativitatea lor vă va ului.

Sigur, acum, “după război”, se vor găsi unii care să spună că această metodă are dezavantajul că funcționează doar pentru aceia care folosesc twitter.com. Nu au decât să spună ce vor: Bas van de Poel și Daan van Dam au fost pur și simplu vânați de directorii creativi. Ceea ce înseamnă că metoda lor a funcționat perfect.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

    Comentarii
  1. Foarte tare, dar totusi riscanta. Care e rata de follow a acelor directori? Cred ca trebuie sa revii des si sa dai unfollow si iarasi follow ca sa iti tii mesajul cursiv.

    • Nu cred ca riscant e cuvantul potrivit. Da, a fost de munca. Si, sincer asta imi place enorm: nu numai ca sunt foarte creativi. Dar sunt si - dupa cate se pare - foarte determinati si muncitori. Probabil fiecare director creativ a gandit ca acest "pachet" - la care, de data asta, faptul ca sunt tineri e un mare avantaj - este "pachetul ideal".

  2. E riscant pentru ca e greu de controlat ce au facut ei,dar asta nu le scade din merite.

  3. superb de creativ ;D

Comentează

Parteneri