Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Cum ar fi sa fie altfel?

Mai puțină Cultură, mai mult SRI

Guvernul alocă mai puțini bani pentru Cultură și Educație, dar alocă mai mulți bani serviciilor de informații. Conform proiectului de...

Continuare...


Powered by

This entry was posted in Evenimente. Bookmark the permalink.

Cum ar fi sa fie altfel?

WebCulturade @
6 December 2011

Piesă pentru şapte personaje.

Miercuri, 7 decembrie, ora 19.00, la Teatrul Foarte Mic (între Universitate și Rosetti) are loc premiera spectacolului “Cum ar fi să fie altfel?“.

Un spectacol de Filip Ristovski, având în distribuție șapte foarte tineri actori pe care acesta i-a pregătit în cadrul Best Talents: Maria Popescu, Luca Nicolaescu, Kira Hagi, Bogdan Dimache, Madalina Cabat, Andrei Bîtculescu și Mariana Bîtculescu.

Biletele le gasiti la casierie si costa 20 lei adult/12 lei pret redus elevi/studenti.

Filip Ristovski a absolvit Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L.Caragiale” Bucureşti în anul 2000. Din 1996 şi până în prezent a studiat canto clasic cu prof.univ. Bianca Manoleanu. A colaborat cu teatre profesioniste: Naţionalul din Bilota (Macedonia), Bulandra din Bucureşti, Metropolis din Bucureşti. Este de asemenea membru al Jazzy Company, Mircea Tiberian. A colaborat cu regizori importanţi ca: Dragoş Galgoţiu, Cătălina Buzoianu, Horaţiu Mălăele.

Despre autor

    Comentarii
  1. Marian Baluta

    Bogdan Diamache 🙂 ... Se poate corecta in text cu Bogdan Dimache ? 🙂

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.