Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Cucerirea lumii prin fotografie

Rochii din cutii de cola, din ursuleti de plus sau din iPad-uri?

V-ați imaginat vreodată o rochie de seară “croită”, în intregime, din iPad-uri? Dar una croită din ursuleți de pluș? După...

Continuare...


Powered by

Cucerirea lumii prin fotografie

Sorin Tudorde @
2 September 2013

Un mic fotograf, o foarte mică lume și mai multe visuri. Imense.

Poate că fotografia este unul dintre marile câștiguri pe care ni le aduc rețelele sociale. Faptul că, dintr-un motiv sau altul, tot mai multă lume cochetează cu a poza și pozele, că tot mai multă lume îți exersează – cu mai mult sau mai puțin succes – ochiul, ca apendice al sinelui cultural. Și uite așa, de la o poză la alta, ochiul capătă uneori conștiință de sine și te poartă, spre lecturi, spre dumirire, făcând trecerea de la poze la fotografii și de status-uri la lecturi.

Fotografiile pe care le vedeți în cadrul acestui material sunt realizate de către Fiddle Oak, un tânăr fotograf american în vârstă de doar 14 ani.

Poate că, prin fotografie, visele vor prinde a cuceri lumea. Iar noi toți ne vom simți ceva mai mântuiți.

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

    Comentarii
  1. Foarte frumos. 🙂 Nu am inteles partea cu mantuirea... 🙂

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.