Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Cuberism

Kafka, contemporanul nostru

Omul modern a picat într-o ​​lume în care “speranţele de dimineaţă sunt îngropate după-amiaza”… Franz Kafka apare ca opţiune de...

Continuare...


Powered by

Cuberism

Sorin Tudorde @
1 July 2011

Din cubism și bere, oare ce ar putea rezulta?

Ilustratorul și designerul canadian Dave Murray are un proiect care, bănuiesc eu, o să placă multora dintre cei care citesc aceste rânduri. Un proiect numit Beer Series, pe care îl definește simplu: “un proiect în desfășurare, creat pe baza berilor pe care le beau”.

WebCultura are nevoie de ajutorul dumneavoastră. Ne puteți susține, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Și cum ilustrațiile create de Dave sunt în manieră cubistă, am găsit potrivit titlul de mai sus. Prin urmare, nu căutați cuvântul “cuberism” în dicționare. Nu-l veți găsi. Puteți găsi în schimb mai multe ilustrații pe site-ul lui Dave. 🙂

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri