Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Cu sarcasm, despre arta urbana

Un test de cultură în zece postere

Câte dintre mesajele ascunse puteți recunoaște? De Ziua Națională a Științei, designerul indian Kapil Bhagat a adus un omagiu unora...

Continuare...


Powered by

Cu sarcasm, despre arta urbana

Sorin Tudorde @
19 June 2012

Ironiile unui graffer englez.

Se numește Mobstr și este cunoscut pentru ironiile sale. Ironii pe care, cum altfel, le așterne pe ziduri. Una dintre cele mai cunocute isprăvi ale sale este dialogul pe care l-a purtat cu autoritățile care se tot încăpățânau să îi șteargă lucrările. Priviți.

Ironiile sale nu se opresc însă aici de vreme ce Mobstr a descoperit că însăși arta graffiti îi poate oferi un izvor de inspirație. Uneori, pe bună dreptate.

(via)

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.