Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Criza din Grecia: varianta street art

Un sculptor român la “Art Monaco”: Giulian Dumitriu

România va fi reprezentată la “Art Monaco 2015” de către sculptorul Giulian Dumitriu. Evenimentul reunește celebre galerii de artă, dar...

Continuare...


Powered by

Criza din Grecia: varianta street art

Sorin Tudorde @
7 October 2011

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că, într-o lume a reclamelor agasante, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim! Webcultura.

O nouă lucrare de mari dimeniuni semnată de Blu.

Fără îndoială, Blu este unul dintre cei mai controversați artiști stradali. Fie și pentru faptul că opiniile sale sunt exprimate cu tărie. Și, de cele mai multe ori, nu sunt pe placul guvernanților. Iată cea mai recentă creație a sa: o pictură murală de mari dimensiuni pe tema crizei din Grecia. O criză care pune pe jar o lume întreagă. Și o lucrare care vorbește despre adevăruri pe care politicenii se fac că nu le observă.

(Sursa: Blu)

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti.

Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.