Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Cristina Penescu: romanca animalelor salbatice

Beyonce: Viața e doar un vis

Documentarul original HBO “Beyonce: Viața e doar un vis” va fi difuzat în premieră la joi, 6 iunie, de la...

Continuare...


Powered by

Cristina Penescu: romanca animalelor salbatice

Sorin Tudorde @
21 September 2011

Se numește Cristina Penescu, s-a născut în România și uimește lumea cu talentul ei de a picta animale sălbatice.

Cristina Penescu s-a născut în Bucureşti, în 1988. A fost însă bucureșteancă doar un singur an. Primul. Pentru că apoi s-a mutat, împreună cu familia, în California. Și, vrând, nevrând, ne aducem aminte de o altă artistă născută în România – Alexandra Nechita. Doar că, spre deosebire de Alexandra, Cristina Penescu pictează hiperrealist animale. Cu un talent care uimește întreaga lume. Priviți.

Imaginea de mai sus nu este o fotografie. Ci este o pictură în acrilic realizată de Cristina Penescu. Ca și toate celelalte imagini care ilustrează acest material.

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Pagini: 1 2 3 4

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.