Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Creta hiperrealista

Hikikomori

Compania de teatru Ringokun din Japonia prezintă vineri, 12 iunie 2015, la Teatrul Odeon, Sala Majestic, de la ora 19.00,...

Continuare...


Powered by

Creta hiperrealista

Sorin Tudorde @
10 January 2013

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că, într-o lume a reclamelor agasante, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim! Webcultura.

Incredibilele desene în cretă ale unui tânăr artist spaniol.

Imaginea nu este o fotografie. Și nu este nici o pictură în sensul pe care suntem obișnuiți să îl atribuim cuvântului. Ci este un desen cu crete colorate cât se poate de banale, pe o tablă cât se poate de obișnuită și ea. Da, tablă asemănătoare aceleia din școli. Și, da, în imagine este prezentat doar un fragment al uneia dintre lucrările hiperrealiste realizate de artistul spaniol Rubén Belloso. Iată câteva dintre lucrările sale.

Rubén s-a născut, în 1986, în Sevilia, oraș în care a și urmat Universitatea de Arte Frumoase de la Universitatea din Sevilia. Puteți admira mai multe dintre creațiile artistului pe pagina sa de facebook.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti.

Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.