Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Creionul magic

Apoi, brusc, cartea este terminata. Si este un fel de moarte.

John Steinbeck, despre “durerea nașterii de carte”, într-o scrisoare adresată editorului său. “După cum ştii, prologul este scris ultimul. Dar...

Continuare...


Powered by

Creionul magic

Sorin Tudorde @
29 October 2012

200 de ore de muncă și un incredibil talent.

Priviți imaginea care urmează: este un portret realizat în creion de către Diego Fazio, un artist italian care, pe 23 octombrie 2012 a împlinit 23 de ani.

Și pentru că. necrezându-și ochilor, unii au prins a se întreba dacă este cu adevărat un portret realizat în creion, iată și câteva etape preliminare de pe parcursul celor aproape 200 de ore de lucru care au fost necesare pentru terminarea lucrării.

Iar dacă sunteți curioși cine este persoana care i-a servit drept model lui Diego: se numește Federica Ferragine și puteți să o vedeți “în realitate” pe facebook.

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

    Comentarii
  1. Uau, creionul fermecat.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.