Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Creionul magic

Dirijorul Ion Marin premiat in Germania pentru albumul Legacy

Dirijorul român Ion Marin va primi, pe 14 octombrie, la Berlin, premiul Echo, pentru vânzările-record ale albumului Legacy. Albumul Legacy,...

Continuare...


Powered by

Creionul magic

Sorin Tudorde @
29 October 2012

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că, într-o lume a reclamelor agasante, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim! Webcultura.

200 de ore de muncă și un incredibil talent.

Priviți imaginea care urmează: este un portret realizat în creion de către Diego Fazio, un artist italian care, pe 23 octombrie 2012 a împlinit 23 de ani.

Și pentru că. necrezându-și ochilor, unii au prins a se întreba dacă este cu adevărat un portret realizat în creion, iată și câteva etape preliminare de pe parcursul celor aproape 200 de ore de lucru care au fost necesare pentru terminarea lucrării.

Iar dacă sunteți curioși cine este persoana care i-a servit drept model lui Diego: se numește Federica Ferragine și puteți să o vedeți “în realitate” pe facebook.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti.

Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

    Comentarii
  1. Uau, creionul fermecat.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.