Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Creionul care isi doreste sa devina o planta

Aventurile fantastice ale lui Peer Gynt

Personajele basmelor nordice şi muzica de film îşi dau întâlnire, sâmbătă 13 septembrie, orele 20,30, la Teatrul de vară din...

Continuare...


Powered by

Creionul care isi doreste sa devina o planta

Sorin Tudorde @
24 August 2012

Se numește Vlăstar și este un creion care își dorește ca, atunci când va crește mare, să devină o plantă.

Vlăstar (“Sprout” în varianta oficială) este un creion din lemn care are în interiorul său trei semințe, amplasate la capătul creionului, într-un ambalaj special. Când, după prea multe folosiri (și ascuțiri) creionul devine prea scurt pentru a-l mai putea folosi, Vlăstar se plantează într-un ghiveci – la birou, acasă sau la școală – și se udă asemeni oricărei plante. Apa va dizolva ambalajul din interiorul său, lăsând semințele să încolțească.

După o săptămâna planta începe să crească. Și, pentru că este un creion absolut respectabil, Vlăstar vă oferă o gamă variată de plante din care să alegeți: flori de nu-mă-uita, rozmarin, salvie, roșii, mărar, ardei gras sau iute, mentă, cimbru și câte și mai câte.

(via)

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.