Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Crede.Viseaza.

Coregrafia toboșarilor

Un altfel de spectacol. Trupa se numește MajeSticks și pe mine m-au binedispus. Sper să vă stârnească și vouă măcar...

Continuare...


Inregistrare

Colaboratori

Trimite-ne un articol prin intermediul formularului de aici. Daca ne place, il publicam. La cel de al doilea articol publicat vei primi o parola personala.

Ai uitat parola?

Noua parola iti va fi trimisa pe e-mail.

Aboneaza-te gratuit

Powered by

Autor: Badauta Iulia Andreea

Crede.Viseaza.

Badauta Iulia Andreea10 March 2016

Mereu spune ca va fi puternica, iar de fiecare data cand plange isi spune ca nu se va mai repeta nimic, ca dramele apartin trecutului iar viitorul va fi mai glorios ca niciodata.

Respira cu greu, parfumul ploii, incearca sa se regaseasca pe ea, femeia rationala, care nu-si da frau liber simtirilor. Stie ca se minte. Dar totusi o face. Vrea sa se simta bine, macar in minutele acelea de liniste,in care timpul parca ia si el o pauza ascultand contradictiile,presupunerile si realitatea.

Lungile discutii, noptile de meditatie profunda asupra unor lucruri inexistente de fapt, plansul dupa o replica amara, zambetul copilaresc intr-o dimineata cu soare sau ochii tristi ai dezamagirii, contureaza portretul unui om frumos,care se simte extraordinar cu el insusi.

crede-viseaza

Important: autorii care au publicat deja cel puțin trei creații în paginile Cenaclului și doresc pagini de autor sunt rugați să ne contacteze prin intermediul acestui formular.

Despre autor

Badauta Iulia Andreea

Badauta Iulia Andreea

Pentru a publica în cadrul Cenaclului WebCultura trimite-ne textul tău prin intermediul acestui formular. Și, nu în ultimul rând, te rugăm să citești și cele câteva rânduri scrise aici.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.