Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Crede.Viseaza.

Imagine

Dacă nu ai imagine, nu exiști – aud o vorbă spusă de cineva în capitală. Și îmi demonstrează cum, dacă...

Continuare...


Powered by

Autor: Badauta Iulia Andreea

Crede.Viseaza.

Badauta Iulia Andreea10 March 2016

Mereu spune ca va fi puternica, iar de fiecare data cand plange isi spune ca nu se va mai repeta nimic, ca dramele apartin trecutului iar viitorul va fi mai glorios ca niciodata.

Respira cu greu, parfumul ploii, incearca sa se regaseasca pe ea, femeia rationala, care nu-si da frau liber simtirilor. Stie ca se minte. Dar totusi o face. Vrea sa se simta bine, macar in minutele acelea de liniste,in care timpul parca ia si el o pauza ascultand contradictiile,presupunerile si realitatea.

Lungile discutii, noptile de meditatie profunda asupra unor lucruri inexistente de fapt, plansul dupa o replica amara, zambetul copilaresc intr-o dimineata cu soare sau ochii tristi ai dezamagirii, contureaza portretul unui om frumos,care se simte extraordinar cu el insusi.

crede-viseaza

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Important: autorii care au publicat deja cel puțin trei creații în paginile Cenaclului și doresc pagini de autor sunt rugați să ne contacteze prin intermediul acestui formular.

Despre autor

Badauta Iulia Andreea

Badauta Iulia Andreea

Pentru a publica în cadrul Cenaclului WebCultura trimite-ne textul tău prin intermediul acestui formular. Și, nu în ultimul rând, te rugăm să citești și cele câteva rânduri scrise aici.

Comentează

Parteneri