Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Cred în magia frumosului

Sculpturi din apa

Arta picăturilor de apă. După ce v-am prezentat câteva minunate exemple de pictură pe apă, iată acum creațiile artistului de...

Continuare...


Powered by

Autor: Cosmin Neidoni

Cred în magia frumosului

Cosmin Neidoni3 October 2016

Cred în magia frumosului și în funcția modelatoare a culturii și a cuvintelor. Cred și știu că în pofida a tot ce este rău există binele făcut de oameni care rămân anonimi. Sunt mulți! Neștiuți de nimeni!

Dacă există un echilibru oarecare într-o lume a cărei paradigmă pare să fie tocmai lipsa de ordine și echitate, atunci cred că acest echilibru îl datorăm celor care fac binele, rămânând în anonimat. Ei sunt puternici în lipsa lor de putere.

În vârtejul suferinței de a fi, în zgomotul permanent al fiecărei zile, stăruie un murmur limpede și curat al binelui ce nu așteaptă recompensă!

Cred că viața fiecărui om privită din unghiul îndepărtat al transcendenței divine seamănă mai degrabă cu un zbor a cărui rațiune de a fi este decondiționarea de tenebre!

(fragment din Cartea “Scrisoare către fiul meu”)

magia-frumosului

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Important: autorii care au publicat deja cel puțin trei creații în paginile Cenaclului și doresc pagini de autor sunt rugați să ne contacteze prin intermediul acestui formular.

Despre autor

Cosmin Neidoni

| LinkedIn | Facebook | De același autor

Nascut in Timisoara in 8 Martie 1975. Absolvent de filosofie, freelancer in domeniul traducerilor, scrie proza scurta, eseuri si poezie. Carti publicate: Scrisoare catre fiul meu, Das Schattenspiel. In pregatire: Viata la 40 de ani.

Comentează

Parteneri